Levendula dezodor


Mivel bekönszöntött a meleg szükség van valami egyszerű, olcsó és gyorsan el készíthető dezodorra (szagtalanítóra).
Ez egy természetes dezodor, nem tartalmaz vegyi anyagokat. Egyszerű a használata is, bolti dezodor helyett használjuk.

Hozzávalók
  • 250 ml vodka
  • 50 g szárított levendula virág
  • 50 g szárított rózsaszirom
  • 10 csepp levendula illóolaj
  • 10 csepp rózsa olaj

Levendula dezodor

Elkészítés

A vodkába (esetleg lehet használni 70 fokos etil alkoholt a odka helyett) beleáztatjuk a száraz levendula virágot és a száraz rózsaszirmot, 3 hétig állni hagyjuk, felrázzuk néha. Leszűrjük, és hozzá adjuk, keverjük a levendula és a rózsa olajat. Dezodor ként használjuk.

Forrás: tovább a linkre

Dezodorok, , , ,

A lukreciakencei.hu oldalain található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon szakorvoshoz. Szappankészítés előtt kötelező olvasmány: Ami nélkül ne kezdj hozzá a szappanfőzéshez! Krémkészítőknek pedig: Házi kozmetikumok - vigyázat!

Szerző: Keku
Lakhely: Románia, Nagyenyed

Márkus János a nevem, 44 éves fiatal ember va- gyok. Tudomány kedvelő, többek között fitoterápia. Jelentek meg receptjeim belföldi, de külföldi szaklapokban is (Elixir magazin 1998, július,Méhviasz és fenyőgyanta kenőcs, és Reuma kenőcs, ezt szaba dalmaztattam, mert találmányom). Könyvet is írtam: Gyógynövény készítmények: kenőcsök, tinktúrák, szi- rupok, pilulák, több mind 100 kenőcs recept van. Jelenleg a Hulda Clark zapper készülékét tanul- mányozom, meg a magnetront (a mikróhullámú sütőből). Többmyire könyvekből sajátitottam el a fitoterápiát. Sokat jártam az erdőt mezőt, Maros partját gyógynövényeket gyüjtve. Több mind 100 fajta gyógynövényt használtam a munkám során. Több mind 200 betegnek adtam kezelést. Inkább a készítményekre szakosodtam, mer kiadosak, a teákat mindig meg kell főzni, le kell szűrni. Nem vagyok megnősülve, a tudományoknak élek. Nem dohányzom nem fogyasztok alkoholt. Hívő vagyok. Pünkösdi gyülibe járok. A Facebook-on a János Márkus néven vagyok elérhető. e-mail: janosm3@gmail.com Nagyon szép az önök honlapja, nagyon bő, sok és pontos tájékoztatóval szolgál, ami könnyen meg értjető, sőt meg is valositjató. Fogadják munkájukért öszinte elismerésemet. Tisztelettel: Márkus János, Nagyenyedről (ro.Aiud) Erdélyből

Mondd el te is a véleményed!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be. Ha nem vagy még tag itt regisztrálhatsz.