Hidratáló-hűsítő testpermet


Nyáron, amikor nagyon meleg van, szívesen használok testpermetet, ami frissít és tonizál. Régóta gondolkoztam azon, hogyan lehetne a lehető legtermészetesebb módon alkotni egy olyat, ami egyszerre friss és finom illatú.
Kézenfekvő volt az ötlet: jöjjön a rózsavíz, örök kedvencem. Smile Én egyszerűen imádom, mert annyira nagyszerű, amennyire egyszerű!

Hozzávalók
  • 1-2 dl minőségi rózsavíz
  • 8-18 csepp rózsaolaj

Hidratáló-hűsítő testpermet

Elkészítés

Egy alaposan kimosott, finom permetet fújó spricnis flakont tölts fel rózsavízzel, és ízlés szerint cseppents bele rózsaolajat. Rázd össze minden használat előtt, és fújd, ahol csak éred és ahányszor csak szeretnéd... :) Nagyon-nagyon finom! u.i. Én a Dabur rózsavizét és a Goloka rózsaolaját használtam, ebben a receptben tökéletesen működik.

Dezodorok, ,

A lukreciakencei.hu oldalain található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon szakorvoshoz. Szappankészítés előtt kötelező olvasmány: Ami nélkül ne kezdj hozzá a szappanfőzéshez! Krémkészítőknek pedig: Házi kozmetikumok - vigyázat!

Mondd el te is a véleményed!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be. Ha nem vagy még tag itt regisztrálhatsz.