Sárgarépás szappan


Az  ” ALAPSZAPPANT ”  módosítottam  saját ízlesrémre sárgarépalével, és citrom illattal.

Hozzávalók
  • natúr sárgarépalé
  • olíva olaj
  • NaOh
  • citrom illóolaj
  • keményítő
  • pici só
  • E vitamin olaj

Sárgarépás szappan

Elkészítés

Lásd az alapszappan leírásánál: http://lukreciakencei.hu/szappankeszites/szappankeszites_hideg_eljarassal/csinaljunk-szappant-avagy-az-elso-recept

Pipere szappan, , , , , , ,

A lukreciakencei.hu oldalain található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon szakorvoshoz. Szappankészítés előtt kötelező olvasmány: Ami nélkül ne kezdj hozzá a szappanfőzéshez! Krémkészítőknek pedig: Házi kozmetikumok - vigyázat!

Szerző: xslady
Lakhely: Budapest

Hiszek a természet erejében, és az ember tudásában! Lassan 10 éve élek úgy, hogy nem eszem húst. A hallal azonban még hadilábon állok az elvétve be-be csúszik. A " Vissza a természethez" életmód már-.már a hobbimmá alakult az évek folyamán. Könyvek ,,és tanfolyamok sokaságán vagyok túl, keresgettem kutatgattam így akadtam erre az oldalra. Nagyon örülök Nektek...

4 hozzászólás

Szeretnéd követni a hozzászólásokat? Iratkozz fel hozzászólások Hozzászólások rss csatornája RSS csatornájára.

  • xslady szerint:
     
    2013. 08. 27. 18:54

    Kedves szosza !
    Igen félig hűtve csináltam, Smile
    Sok sikert, majd meséld el milyen lett
    XSlady

  • Szosza szerint:
     
    2013. 08. 22. 22:35

    Kedves sxlady! Ki szeretném próbálni ezt a receptet. A sárgarépalevet hűtve/félig fagyasztva vagy normál hőmérsékleten használtad fel? Azért kérdezem, mert a sárgarépalé tartalmaz némi cukrot. Köszönöm!

  • xslady szerint:
     
    2013. 02. 07. 19:04

    Kedves Biofeleség !

    Köszönöm szépen!! Smile
    Van több szappanom, más-más ” színben, ízben, Wink
    hamarosan felteszem…

  • Biofeleség szerint:
     
    2013. 02. 07. 18:59

    Kedves Xslady,
    Nagyon szépek lettek, gratula! Big Smile

Mondd el te is a véleményed!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be. Ha nem vagy még tag itt regisztrálhatsz.