Házi hajmaszk mézzel és olívaolajjal


A méz és olívaolaj keveréke köztudottan csodát tesz a száraz, sprőd hajjal, de almaecetes öblítés mellett zsírosodó hajra is alkalmazható.

Hozzávalók
  • 3 ek méz
  • 3 ek olívaolaj
  • almaecetes öblítővíz

Házi hajmaszk mézzel és olívaolajjal

Elkészítés

Keverjünk össze 3 evőkanál mézet 3 evőkanál olívaolajjal. A keveréket jól oszlassuk el a hajon, majd 30-40 percre fedjük le fóliával. A hajat utána a szokásos módon mossuk meg, és öblítsük le almaecetes vízzel.

Hajkondícionálók, , ,

A lukreciakencei.hu oldalain található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon szakorvoshoz. Szappankészítés előtt kötelező olvasmány: Ami nélkül ne kezdj hozzá a szappanfőzéshez! Krémkészítőknek pedig: Házi kozmetikumok - vigyázat!

Szerző: Freya
Lakhely: Halden

Üdvözöllek! Sokáig gondolkodtam hogyan sűríthetném össze egy mondatban mindazt ami az ÉN-t adja nálam. Édesanya, feleség és vegyészkutató igen erős kutyulási/kisérletezési késztetéssel megáldva – ez vagyok én :-). Szeretem természetes dolgokkal körülvenni magam, valamint a természet kincseit felhasználni a mindennapokban. Fontosnak tartom, hogy családom tagjai minél kevésbé legyenek kitéve ártó kemikáliáknak: ezért egy ideje a konyhámat is labornak képzelem ... Nagyon megtetszett ez az oldal mind tartalmát, mind pedig a stílusát nézve; úgy gondolom, igen hasznos ötleteket lehet itt találni és ezáltal sokat lehet tanulni is. Gratulálok mindenkinek!

Mondd el te is a véleményed!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be. Ha nem vagy még tag itt regisztrálhatsz.