Uborkával a karikák ellen.


Mindenki aki sötét karikákkal küzd és idő hiánnyal, az imádni fogja ezt a receptet, mert nem tart tovább mint 5 percbe elkészíteni, és a sötét karikákat is csökkenti. A kellemes uborka illat pedig az orrunkat is kényezteti. Smile

Hozzávalók
  • 10 cm-es uborka szelet (attól függ mennyi adagot szeretnénk csinálni)
  • 1.5 dl víz ( ha növeljük az uborka mennyiséget vele arányosan növeljük a víz mennyiségét is)
  • 1/4 krumpli

Uborkával a karikák ellen.

Elkészítés

Hámozzuk meg a hozzávalókat, majd turmixgépbe turmixoljuk össze az uborkát illetve a krumplit, és öntsük fel vízzel. a keletkezett folyadékba mártogassuk bele a vattapamacsokat, tegyük zacskóba, majd ezt fagyasszuk le. A fagyasztás abban segít hogy az előre elkészített uborkás pamacsokat később is fel tudjuk használni. Fürdés után a felolvadt vatta korongot tegyük a szemünkre és hagyjuk ott 10 percig. Az uborka és a krumpli együtt segítik csökkenteni a szem alatti karikákat és friss érzetet hagynak maguk után. A fagyasztott pamacsok bármeddig elállnak.

Szemápoló krémek, ,

A lukreciakencei.hu oldalain található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon szakorvoshoz. Szappankészítés előtt kötelező olvasmány: Ami nélkül ne kezdj hozzá a szappanfőzéshez! Krémkészítőknek pedig: Házi kozmetikumok - vigyázat!

Szerző: LittlD

Mondd el te is a véleményed!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be. Ha nem vagy még tag itt regisztrálhatsz.