Foggél himalaya sóval


Köztudott, hogy a só jót tesz a fogaknak és a fogínynek de én nem tudom elviselni a só ízét a fogkrémemben ezért gondoltam, csinálok egy csak sót tartalmazó foggélt. Így sokkal jobb mert nem keveredik a só íze a többi összetevőével. Hetente egyszer használom.

Hozzávalók
  • 5 gramm Himalaya só
  • 50 ml desztillált víz
  • 0.75 gramm xanthan gumi

Foggél himalaya sóval

Elkészítés

A desztillált vizet főzőpohárban felmelegítjük és feloldjuk benne a sót. Beletesszük a xanthan gumit és tejhabosítóval elkeverjük.

Fogkrémek, , ,

A lukreciakencei.hu oldalain található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon szakorvoshoz. Szappankészítés előtt kötelező olvasmány: Ami nélkül ne kezdj hozzá a szappanfőzéshez! Krémkészítőknek pedig: Házi kozmetikumok - vigyázat!

2 hozzászólás

Szeretnéd követni a hozzászólásokat? Iratkozz fel hozzászólások Hozzászólások rss csatornája RSS csatornájára.

  • Kincs szerint:
     
    2013. 04. 12. 12:54

    Szia kedves Szajuri!

    Nekem is tetszik,köszi! Yes
    Azt hiszem én is oldok fel benne szódabikát még pluszban és remélhetőleg végre
    kapok egy minden napra való jó kis foggélt! Wink

    Üdv.:Kincs

  • Bujuli szerint:
     
    2013. 04. 12. 12:26

    Kedves Szajuri! Kösz a receptet, a következő adagom ilyen lesz, vagy összekombinálom az én receptemmel. Én agyagból /vörös vagy fehér/, szódabikarbónából készítem. Yes

Mondd el te is a véleményed!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be. Ha nem vagy még tag itt regisztrálhatsz.