Arcradír nádcukorral


Egyszerű arcradír, a hozzávalók általában megtalálhatóak a konyhában.
Az olíva olaj kíméletesen tisztítja a bőrt, nem hagy zsíros érzetet maga után. Ápol, tonizál, gátolja a bőr öregedését, segíti a víz beépülését, hidratál, rugalmas bőr érzetét kelti.
A cukor végzi a radírozást, ezért nagyon finom, apró szemű legyen, hogy ne sértse meg a bőrt. .Én még mozsárban is meg szoktam törni. A citrom illó olaj antibakteriális, pórusösszehúzó hatású.

Hozzávalók
  • 2 e.k. barna nádcukor /nagyon apró szemű/
  • 1-2 e.k. extra szűz olíva olaj /amennyit felvesz a cukor/
  • 3 csepp cirom illóolaj

Arcradír nádcukorral

Elkészítés

A hozzávalókat összekeverjük, vizes arcra, nyakra, dekoltázsra kenjük. A szem környékét kihagyjuk. Vizes kézzel körkörös mozdulatokkal végig masszírozzuk a bőrünket. Langyos vízzel leöblítjük. Ha szükséges, utána hidratáló krémet használunk.

Arcradírok, , ,

A lukreciakencei.hu oldalain található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon szakorvoshoz. Szappankészítés előtt kötelező olvasmány: Ami nélkül ne kezdj hozzá a szappanfőzéshez! Krémkészítőknek pedig: Házi kozmetikumok - vigyázat!

Szerző: gaboca

5 hozzászólás

Szeretnéd követni a hozzászólásokat? Iratkozz fel hozzászólások Hozzászólások rss csatornája RSS csatornájára.

  • szilvancska szerint:
     
    2012. 11. 15. 22:32

    Köszönöm szépen a gyors választ. Smile

  • gaboca szerint:
     
    2012. 11. 15. 21:07

    Köszi Kincs! Big Smile

  • Kincs szerint:
     
    2012. 11. 15. 20:43

    Szia Gaboca!

    Ezt én is szeretem ám, jó kis recept!

    Üdv.:Kincs

  • gaboca szerint:
     
    2012. 11. 15. 19:37

    Szia Szilvancska!
    Szerintem lehet, de csak keveset tegyél bele, pár cseppet, nehogy marja a bőrödet. Smile

  • szilvancska szerint:
     
    2012. 11. 15. 19:19

    Sziasztok!

    Szeretném megkérdezni, hogy citrom illóolaj helyett lehet használni a rendes citromból kifacsart levet? Smile

Mondd el te is a véleményed!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be. Ha nem vagy még tag itt regisztrálhatsz.