Sárgarépa maszk fáradt,fakó bőrre


Fáradt bőrre tegyünk répamaszkot! Nem csak enni de kenni is érdemesSmile

Hozzávalók
  • 1-2 db bio sárgarépa

Sárgarépa maszk fáradt,fakó bőrre

Elkészítés

Tisztítás után főzzünk puhára néhány répát,törjük meg péppé és kenjük fel egy tiszta gézre. A megtisztított arcunkra -feküdjünk le addig! - úgy borítsuk ezt a pépet,hogy a géz kerüljön a bőr felületére. Maradjunk így max.10-15 percig majd langyos vízzel öblítsük le az arcunkat.Ha tovább fenn marad elszínezheti az arcot.

Arcpakolások,

A lukreciakencei.hu oldalain található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon szakorvoshoz. Szappankészítés előtt kötelező olvasmány: Ami nélkül ne kezdj hozzá a szappanfőzéshez! Krémkészítőknek pedig: Házi kozmetikumok - vigyázat!

Szerző: Kincs
Lakhely: Budapest

20-as éveimtől kezdve nagyon szerettem volna használni a bolti kozmetikumokat mint minden lány. De mindig volt valami hiányérzetem,nem éreztem teljes boldogságot,nyugalmat használatuk során,sosem volt rendben a bőröm és emiatt a lelkem! Ez nem hagyott békén kerestem,kutattam míg felismertem nem hiányzott semmi,inkább túl sok is volt.Ezek a káros összetevők a kozmetikumokban!!! Mára már megnyugodtam,gyönyörű a bőröm,boldog a lelkem és nagyon örülök,hogy rátaláltam a természetes házi készítésű kozmetikumokra!!!:-)

Mondd el te is a véleményed!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be. Ha nem vagy még tag itt regisztrálhatsz.