Narancsos-mézes ajakradír


Ez a finom édes-illatos ajakradír puhává és simává varázsolja az ajkakat. Nagyon hamar elkészül és sokáig eláll.

Hozzávalók
  • 25g nádcukor
  • 12g mandula olaj
  • 2g méz
  • 2 csepp narancsolaj

Narancsos-mézes ajakradír

Elkészítés

Az olajat vízfürdőben fel kell melegíteni, majd belerakni a mézet és kihűlésig keverni. Ezután jöhet bele a narancsolaj. Az egészet ráöntjük a cukorra és összekeverjük.

Ajakbalzsamok, , , ,

A lukreciakencei.hu oldalain található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, minden esetben forduljon szakorvoshoz. Szappankészítés előtt kötelező olvasmány: Ami nélkül ne kezdj hozzá a szappanfőzéshez! Krémkészítőknek pedig: Házi kozmetikumok - vigyázat!

9 hozzászólás

Szeretnéd követni a hozzászólásokat? Iratkozz fel hozzászólások Hozzászólások rss csatornája RSS csatornájára.

  • angyalka szerint:
     
    2012. 07. 24. 13:33

    Kedves Kincs!
    Nem hiszem, hogy bármiben is változtat rajta a melegítés Smile Amikor először készítettem, automatikusan felmelegítettem az olajat. Már jó régen láttam egy ilyesmi cukros ajakradír receptet egy német nyelvű könyvben és úgy emlékeztem, hogy fel kellett melegíteni. Szerintem nincs jelentősége. Hidegen még egyszerűbb Yes
    Angyalka

  • Kincs szerint:
     
    2012. 06. 12. 22:55

    Kedves Angyalka!

    Milyen megfontolásból melegíted össze az olajat és a mézetQuestion

    Ha összekevered simán a hozzávalókat melegítés nélkül akkor miben változik,
    tehát a melegítésnek van valami előnyeQuestion

    Köszi :Kincs

  • angyalka szerint:
     
    2012. 04. 28. 18:55

    Köszi buboreka! A legjobb a receptben, hogy nemcsak használ, de igazán finom is. Nyami Smile

  • buboreka szerint:
     
    2012. 04. 28. 13:21

    imádnivaló ez a kis tégely, és receot is kiváló : )

  • angyalka szerint:
     
    2012. 04. 24. 21:17

    Itthon találtam ezt a csipkeszalagot és vékony kétoldalú ragasztóval rögzítettem az üvegcse alján és középtáján. Nagyon egyszerű, de tényleg szép – szeretem a csipkét Smile

  • zohori szerint:
     
    2012. 04. 23. 20:07

    Köszi angyalka, mindjárt ki is próbálom! Smile

  • dvaller szerint:
     
    2012. 04. 23. 14:54

    Nagyon szép a krémesdoboz. Keményített horgolásba van beletéve? Alja is van? Te csináltad? Nincs hozzá véletlenül valami mintád?
    Azért a recept is jól hangzik.

  • angyalka szerint:
     
    2012. 04. 23. 12:54

    Már javítottam is Smile 25 g. Köszi, hogy szóltál!

  • zohori szerint:
     
    2012. 04. 23. 07:27

    A receptben a 25 dkg nádcukor az félreírás, vagy tényleg annyi kell?

Mondd el te is a véleményed!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be. Ha nem vagy még tag itt regisztrálhatsz.