Megemlítettek egy főzőújságban

Hát igen, most már üldöz a népszerűség Smile Először a Diéta és Fitness magazin, aztán a Tudatos Vásárlók, és most pedig a Stahl magazin. Bár hogy itt mit keresek, azt már kevésbé értem. Szeretek főzni, meg vannak Stahl Judit szakácskönyvei (az első három alapkönyv legalábbis), sőt még olvasgatom is őket. De nem ezek az előnyös tulajdonságaim fogták meg a szerkesztőket.
Cikket írtak ugyanis “Van élet a krémek után?!” címmel. Amit tulajdonképpen így értettek: Van élet a bolti krémek után? A cikket olvasva a szerkesztő úgy tűnik rájött, hogy igen van, mint ahogy én is vegetálok valahogy, meg velem együtt az a pár (?) olvasó is, aki ide jár. Bár Kriszta egészen jól boldogult a házi krémgyártásban, a végén csak visszatért a bolti krémekhez, de megfogadta, hogy ezentúl elolvassa az apróbetűs összetevőket. Hát ha tényleg így tesz, valószínűleg nagyon meg fog lepődni (már ha utána is néz). De ez már az ő harca.
Csak ez a mondat nem tetszett a cikkben: “nincs rá garancia, hogy ami természetes, az egyúttal szuper hatásos is”. Vagyis ami igazán hatásos, az nem természetes? Sajnos akkor egy alap kérdésben nem értünk egyet.
Aminek viszont örülök, sőt, hálás vagyok érte: Soós Kriszta a Stahl magazinból az egyik kedvenc szépségápolási blogjának nyilvánított. Köszönöm!

Hírek

8 hozzászólás

Szeretnéd követni a hozzászólásokat? Iratkozz fel hozzászólások Hozzászólások rss csatornája RSS csatornájára.

 • mountisa szerint:
   
  2012. 01. 10. 21:13

  Hát nekem mindegy,mert az oldal az tök jó.Én csak azért írtam mert ez nem csak az én véleményem hanem sok másé is,hogy a Lukrecia névről rögtön a Borgiak jutnak az ember eszébe és köztudott hogy milyen család volt,ne említsem a vérfertőzést és a sok ártatlan olasz nemesi családot akit megmérgeztek.De az oldal az nagyon jó nagyon hasznos és nagyon tetszik.Itt pedig nem mérgezik az embert hanem segítik szebbé és jobbá tenni.

 • Maja szerint:
   
  2012. 01. 10. 20:06

  Én ellent mondanék,szerintem pont azért jó a Lukrécia név mert a sok öko-bio oldalnév között már nem tudok külömbséget tenni,már írnom kell a pontos oldalcímeket.De Lukrécia csak egy van,egyből bevillan mit akarok!
  Amúgy van egy mesénk itthon,Lukrécia a kisboszi neve,aki csuda dolgokat főz a katlankában…SmileNekem bejön…

  Mindenkinek szép és derűs további napot!

 • mountisa szerint:
   
  2012. 01. 10. 18:10

  Szia Lukrécia!
  Én még csak most nézegetem az oldalaidat nagyon jó dolgokat találtam bennük.De ne érts félre ez a Lukrécia név nem a legtalálóbb,mert ha az ember a Lukrécia nevet hallja persze rögtön a Borgia és a rajzfilm jut eszébe.Szerintem te nem méregkeverő vagy hanem segítesz széppé tenni az embert.Inkább valami más nevet adj magadnak ,mondjuk valamelyik király szép szertőjének a nevét.Mert ha az ember a Lukrécia nevet hallja ,nem gondolod hogy megijed attól amiket ajánlasz?
  ÍEttől függetlenül szuper az oldalad.

 • szerint:
   
  2011. 08. 22. 19:31

  Szia Edit!
  Örülök, hogy ide találtál, és írj ha bármilyen kérdésed van!

 • Aradi Edit szerint:
  2011. 08. 20. 23:30

  Kedves Lukrécia!
  Én a Sthal Magazinban akadtam rád. Sok ötletet vettem már át tőled. Ma a körömvirágkrémet készitettem el. Elég allergiás vagyok (bőr) igy nagyon örülök, hogy egyre több helyen lehet már olvasni házilag elkészithető krémrecepteket.
  Üdv,
  Edit

 • szerint:
   
  2011. 08. 05. 14:26

  Köszönöm Edit! Kedves tőled.

 • Fanni szerint:
  2011. 08. 02. 15:56

  Én is olvastam és gratulálok!Smile

 • 2011. 07. 31. 20:10

  Gratulálok, Lukrécia! Smile
  Hogy mi a szuper hatásos…szerintem sokaknak az, ha a termék rögtön azonnal “hat”. Ezt nem biztos, hogy a természetes kozmetikumtól megkapja az ember. Türelem is kell hozzá, és a kísérlezető kedv, hogy megtaláljuk a nekünk valót. És kell a bizalom, hogy higyjünk a természet erejében.
  Maradok hűséges olvasód Smile
  Barátsággal, Edit

Mondd el te is a véleményed!

A hozzászólás írásához kérlek lépj be. Ha nem vagy még tag itt regisztrálhatsz.